Kontakt Optika
GYÖNGYÖS OPTIKAI SZALONJA - Szem előtt a minőség és az Ügyfél.
Kontakt Optika
GYÖNGYÖS OPTIKAI SZALONJA - Szem előtt a minőség és az Ügyfél.
Kontakt Optika
GYÖNGYÖS OPTIKAI SZALONJA - Szem előtt a minőség és az Ügyfél.
Kontakt Optika
GYÖNGYÖS OPTIKAI SZALONJA - Szem előtt a minőség és az Ügyfél.
Kontakt Optika
GYÖNGYÖS OPTIKAI SZALONJA - Szem előtt a minőség és az Ügyfél.
Kontakt Optika
GYÖNGYÖS OPTIKAI SZALONJA - Szem előtt a minőség és az Ügyfél.

 

Optikánkban az Essilor cég által kínált szemüveglencséket ajánljuk elsősorban. Tesszük ezt azért, mert világvezető lencsegyártóként a termékfejlesztésekre helyezik a hangsúlyt. Optikai tervezés a jobb teljesítményért,  alapanyagok még vékonyabb,még könnyebb,még ellenállóbb lencsékért. A felületvédelem tükröződés csökkentése és a felületkeménység növelése, hogy ezzel a szemüvegviselők elégedettségét növeljék.

 

         

 

                      

 

A megfelelő felületvédelemmel ellátott szemüveglencse óvja szemét és látását!

  • UV védelem, káros kékfény elleni védelem
  • Felületkeményítés
  • Szennyeződés-taszítás
  • Vízlepergetés 
  • Tükröződés-csökkentés       

szemüveglencsék

 

Garanciakártya

 

EREDETISÉGI GARANCIA KÁRTYA

A Kontakt Optikában az elkészített lencsékhez a gyártó által kiadott eredetiségi garancia kártyát biztosítunk. 100%-ban igazolja, hogy a megrendelt lencsékkel készítettük el az Ön szemüvegét.

Varilux X széria

 

VARILUX X SZÉRIA    

Az éleslátás új dimenziója. A legújabb fejlesztésű multifokális lencse. Szélesebb látótér karnyújtásnyi távolságon belül az Xtend technológiának köszönhetően.

Garancia

 

VARILUX PRÉMIUM GARANCIA 

 A vásárlástól számított 2 éven belül a szemüveglencse sérülése (karcolódás, repedés) vagy törése esetén 75% kedvezményt nyújtunk az új szemüveglencse árából.

 

VARILUX DIGITIME MUNKASZEMÜVEGEK

Három különböző változatban készülnek, alkalmazkodva a 40- 45 év feletti korosztály szokásaihoz.

Optifog

 

OPTIFOG SZEMÜVEGLENCSÉK

Olyan új generációs szemüveglencsék, melyek valóban tartós páramentességet biztosítanak viselőik számára, emellett teljes körű UV védelemmel rendelkeznek. 

 

Essilor VÉKONYÍTOTT LENCSÉK

Az esztétikum lencséje. Előnyei: könnyebbek , vékonyabbak, kevésbé torzítanak a periférián és stílusos megjelenést adnak.

Napszemüveg

 

Essilor MIRROR

Tükrös hatású napszemüveglencsék. 18 féle árnyalat, teljesítmény és vonzerő párosításával ideális választás a stílus és trendkedvelők számára.

Transitions

 

TRANSITIONS fényre sötétedő lencsék

A legmagasabb szintű UV sugárzás elleni védelem. Automatikusan alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz beltérben és kültérben egyaránt. Elérhető barna, szürke és szürkészöld színben.

 

 

Eyezen

 
EYEZEN BOOST

Alkalmazkodást segítő lencsék a 20-45 év közötti szemüveg viselőknek. Rendelhetőek 0.4 / 0.6 / 0.85 / 1.1 dioptria változással. A digitális felületkialakítású Essilor EYEZEN lencsék kifejezetten az elektronikus eszközök kijelzői okozta fáradtság enyhítésére hivatottak. 

 

Eyedrive

 

Essilor EYEDRIVE

Szemüveglencsék autóvezetéshez. Kiszűri a zavaró fényeket és tükröződéseket, javítja a kontrasztot, kevesebb vakító éjszakai fényt enged át a lencsén.

Törhetetlen

 

Essilor AIRWEAR

Törhetetlen alapanyagú lencsék, melyek ultra könnyűek és ellenállóak. Az alap műanyag lencséknél 30%-kal vékonyabb, 12-szer ellenállóbb. 100% UV sugárzás elleni védelem.
Minden kerethez, elsősorban damilos, fúrt keretekhez. Mindenkinek ajánljuk, különösen gyerekeknek és sportolóknak.

Crizal

 

CRIZAL UV család

Teljes körű UV védelmet nyújtanak. Crizal Prevencia, Crizal Sapphire UV, Crizal Alizeé UV, Crizal Transitions, Crizal Kids UV, Crizal Easy UV.

ÚJ!! CRIZAL SAPPHIRE tükröződéscsökkentő felületkezelés. Kiváló látásélmény, esztétikus megjelenés, csökkenti a tükröződést a lencse teljes felületén. Tökéletes átlátszóság, UVA, UVB fényvédelem.

Napszemüveg

 

Crizal PREVENCIA

Védi a szem egészségét, kiszűri a káros UV sugarakat és a káros nagy energiájú kék fény tartományt. Az ibolya-kék fény a LED lámpák és a fluoreszkáló fényforrások alkotó eleme. A legtöbb modern készülék kijelzője pl.számítógép, okostelefon, táblagép kibocsátja. VÉDEKEZZEN ELLENE!