top of page

TRANSITIONS intelligens szemüveglencsék

A Transitions lencsék automatikusan alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz. Intelligens módon reagálnak a környezeti fény változásaira, és átlátszóról sötétre váltanak, ha kilép a szabadba, illetve újra átlátszóvá világosodnak, ha ismét zárt térbe érkezik.

A LEGJOBB INTELLIGENS LENCSÉK A MINDENNAPI FÉNYVISZONYOKHOZ

A különleges Chromea7™ technológiát alkalmazó lencse rendkívül gyorsan és érzékenyen reagál minden fényviszonyra és hőmérsékletre.

A Transitions Signature lencsék kintről belépve villámgyorsan világosodnak ki teljesen átlátszóra.


A LEGJOBB EXTRA VÉDELEM, MÉG AZ AUTÓBAN IS

Egyedülálló kialakításuknak köszönhetően egyaránt védik a szemét a szabadban az erős napfénytől és zárt térben a bántó mesterséges fényektől.

A Transitions XTRActive lencsék a szabadban rendkívül sötétek, így a legerősebb napfénytől is megóvják a szemét, akár a legnagyobb hőségben is.

Ezek a lencsék az autó szélvédője mögött elsötétedve védik a sofőr szemét a napfénytől.


VÁLASSZON EGYÉNISÉGÉHEZ ILLŐ SZÍNT

A Transitions Signature lencsék jelenleg 4 új, élénk és stílusos színben választhatóak, hogy a keretet még egyedibbé tehesse, és kifejezhesse stílusát. A Transitions Style Colors színek a különleges Chromea7™ technológián alapulnak, ezért kintről belépve rendkívül gyorsan váltanak sötétről teljesen átlátszóra.


Találja meg velünk az Önhöz legjobban illő intelligens szemüvegét! Várjuk szeretettel Optikánkban!

A fényre sötétedő szemüveglencséken kívül még két másik szuper megoldást is kínálunk a nyári napvédelemhez. Ismerje meg a szemüvegre helyezhető NAPSZEMÜVEG ELŐTÉTEKET, illetve a DIOPTRIÁS NAPSZEMÜVEGEKET.


bottom of page