top of page

Napi kontaktlencse hűségprogram

A rendszeres látogatások kifizetődnek. Négy ALCON DAILIES® kontaktlencse megvásárlása után az ötödik 2db 30 darabos INGYENESEN az Öné!


A DAILIES® napi kontaktlencse éves hűségprogramban az első kontaktlencse csomag vásárlásakor megnyitunk Önnek egy résztvevői kártyát, amelyen vezetjük a vásárlásokat. Már az első doboz beleszámít a programba. Négy vásárlás után (2x30 vagy 1x90 ) az ötödik 2 doboz INGYENESEN az Öné!


Egy alkalommal több csomag is rendelhető. Fontos! A program lényege a folyamatosság és az 1 év időtartam megléte. Ezen belül már rugalmasan eldöntheti a Vásárló, hogy melyik kiszerelést választja.


Akár rendszeres kontaktlencse viselő, vagy bizonyos alkalmakkor választja szemüvege mellett illetve helyett, a Dailies® AquaComfort PLUS és DAILES TOTAL 1 napi kontaktlencsék jó választás. A leghigiénikusabb módja a lencse viselésnek, mert steril lencsék kerülnek a szemfelszínre, használat után egyszerűen kidobjuk. Nem tisztítjuk. Szférikus, tórikus és multifokális változatban gyártják, úgy funkcionálnak, mint egy láthatatlan szemüveg.


A Dailies® lencsék különösen hasznosak olyan esetekben, amikor csak néhány órára, vagy csak bizonyos alkalmakra tenné félre a szemüvegét (pl. sporttevékenységek, rendezvények, szórakozás stb.). További előnyük, hogy szemben a hosszabb hordási idejű lencsékkel, nem igényelnek ápolást. Mindig megkérdezzük Vásárlóinkat, hogy havonta hány alkalommal viselnek lencsét, mert a havi lencsét a felbontástól számított 30 nap múlva el kell dobni. Így, ha havonta csak 8-10 napot visel kontaktlencsét, inkább a napi lencsét javasoljuk.

Az ALCON havi kontaktlencsék és ápolófolyadékok is elérhetőek hűségprogramban!
Comments


bottom of page