top of page

Havi kontaktlencse hűségprogram

A rendszeres látogatások kifizetődnek. Három negyed éves ALCON AIR OPTIX® kontaktlencse vásárlása után a negyedik INGYENESEN az Öné!

A AIR OPTIX® havi kontaktlencse éves hűségprogramban az első kontaktlencse csomag vásárlásakor megnyitunk Önnek egy résztvevői kártyát, amelyen vezetjük a vásárlásokat. Már az első csomag beleszámít a programba. Három negyed éves csomag megvásárlása után a negyedik csomag INGYENESEN az Öné!


Egy alkalommal több csomag is rendelhető. Fontos! A program lényege a folyamatosság és az 1 év időtartam megléte, tehát meglegyen a 3x negyedév. Ezen belül már rugalmasan eldöntheti a Vásárló, hogy 3 havonta rendel, vagy akár 6 hónapra valót kér egyszerre.

Függetlenül attól, hogy rövidlátó, távollátó, asztigmiás vagy presbyópiás, élvezheti az egyenletes kényelmet és tiszta látást az AIR OPTIX® plus HydraGlyde® kontaktlencse termékcsaláddal.

A myopia (rövidlátás) olyan látáshiba, amelynek következtében a távolabbi tárgyakat látjuk homályosan.

A hypermetropia (távollátás) esetén a távoli és közeli látásra is hatással van a hypermetropia mértéke. Kisebb fokú távollátás ,alig észrevehető,a szem alkalmazkodó képessége révén kompenzálja. Nagyobb fokú távollátás távolra és közelre is okoz látási panaszokat. Erre a kétféle látáshibára az AIR OPTIX® plus HydraGlyde® kontaktlencse alkalmas.


Az asztigmia (torzlátás) leggyakrabban a szaruhártya szabálytalan alakja okozza, amely általánosan homályos ,elmosódott (árnyékos) látást eredményez. Az AIR OPTIX® plus HydraGlyde® for Astigmatism kontaktlencse erre ad megoldást.


A presbyópia (öregszeműség) egy élettani folyamat, a kor előrehaladtával csökken szemeink alkalmazkodóképessége. Az AIR OPTIX® plus HydraGlyde® Multifocal kontaktlencse egy olyan fejlett lencse dizájnnal rendelkezik, amely biztosítja az éleslátás élményét minden távolságra – közelre, köztes távolságra, és távolra is.


A HYDRAGLYDE MOISTURE MATRIX egész napos kényelmet biztosít, a SMARTSHIELD technológia védőréteget hoz létre a szennyeződés lerakódás ellen így biztosítva a lencse hosszan tartó tisztaságát. A tartós kényelemért kontaktlencséjéhez használja a HydraGlyde® tartalmú ALCON kontaktlencse-ápolószert!
Az ALCON napi kontaktlencsék és ápolófolyadékok is elérhetőek hűségprogramban!
Comentários


bottom of page