top of page

Szemüvegkeretek

A szemüveg nemcsak gyógyászati segédeszköz, hanem divatkellék is. A trendek iránt fogékony vásárlók a márkás kereteket akkor is megvásárolják és viselik, ha a látásuk tökéletes. Egy jó választás kiemeli az arc karakterét, vonásait, hangsúlyozza az egyéniséget. 

"A stílus abban rejlik, hogy megtaláljuk az egyensúlyt három tényező közt: kik vagyunk, mi áll jól nekünk és hová tartunk."  (Giorgio Armani)

Mire figyeljünk a keret kiválasztásánál?

  • arcforma ( alapszabály: az arcforma ellenkezője legyen a keret formája)

  • személyes elképzelés, ízlés

  • színvilág és kontraszt

  • arányok

Fontos, hogy kényelmes legyen, tartós és jól viselhető. Ezzel együtt fejezze ki egyéniségünket. Kínálatunkban igyekszünk mindenre figyelni, vannak akiknek a sport, a mozgás a legfontosabb. Nekik és a gyerekeknek törhetetlen, rugalmas, speciális kialakítású kereteket ajánlunk. Mások az szeretnék, hogy szemüvegük minél láthatatlanabb legyen. Vagy éppen pont fordítva, olyan szemüveget szeretnének viselni, amely a legdivatosabb és leghangsúlyosabb. A legjobb világmárkák közül választhatunk, így mindenki megtalálhatja kedvencét. Legyen az visszafogott, konzervatív, elegáns, kényelmes vagy divatos.

A Kontakt Optikában mi a legfontosabbnak azt érezzük, hogy Ön megtalálja ideális szemüvegét. Hiszen nem az a célunk, hogy a fiók mélyén porosodjon, ezért különös gondot fordítunk arra, hogy segítsünk a legjobb keret kiválasztásában. Mi is boldogok vagyunk, amikor látjuk a széles mosolyt: Ez lesz az!

Kínálatunk folyamatosan bővül, így nemcsak az alábbi márkákkal találkozhat nálunk. Várjuk szeretettel, találjuk meg együtt az Ön kedvenc szemüvegkeretét is!

bottom of page