top of page

Varilux X Series multifokális lencse

Varilux X Series multifokális lencseaz éles látás új dimenziója az ESSILOR legmodernebb technológiája.

A modern életforma megváltoztatta a látásunkkal és így a szemüvegünkkel kapcsolatos elvárásainkat is. Egyre több feladatot végzünk egyszerre és gyorsan váltogatunk közöttük, így egyre nagyobb teret szeretnénk élesen látni, főleg közeli, karnyújtásnyi távolságban. Ezért fontos, hogy gyorsan és zökkenőmentesen tudjunk váltogatni a különböző távolságok között így megtartva korábbi lendületünket. A mai negyvenes korosztály aktív, felpörgött életstílusa megköveteli, hogy a szemüveg is lépést tartson a modernizálással. Ahogyan a digitális világ hétköznapjaink részévé vált, a szemüvegektől is elvárjuk, hogy a létező legjobb technológiákkal, a legtökéletesebb látásminőséget nyújtsák.

Ezért az ESSILOR kifejlesztette a VARILUX lencsék legújabb generációját, a Varilux X Series multifokális lencsét, amely egy teljesen új dimenziót jelent a látásban. A lencse fejlesztői a karnyújtásnyi távolságon belüli zónára fókuszáltak, hogy még dinamikusabb látásélményt nyújtsanak, és folyamatosan tiszta és éles látást biztosítanak a közeli és köztes zónában, fejmozgatás nélkül.


FORRADALMI ÚJÍTÁS A GYÁRTÁSTECHNOLÓGIÁBAN A lencse alapszerkezetének újratervezésével a Nanoptix gyakorlatilag megszünteti a hintázó mozgást a lencse szélein, hogy Ön mozgás közben is egyensúlyban érezze magát. FORRADALMI ÚJÍTÁS A BINOKULÁRIS (KÉTSZEMES) LÁTÁSBAN Azáltal, hogy figyelembevételre kerülnek a két szem fiziológiai különbségei, a Synchroneyes extra széles látóteret biztosít az Ön számára. FORRADALMI ÚJÍTÁS A LENCSE FELÜLETKIALAKÍTÁSÁBAN Az Xtend technológia éles látást biztosít számos távolságra ugyanabban a tekintési irányban, hogy Ön élesen lásson minden részletet karnyújtásnyi távolságon belül, még mozgás közben is. Így a Varilux X Series lencsék minden eddigi multifokális lencsénél többet nyújtanak Önnek.

Nincs szükség arra, hogy fejét mozgatva keresgélje a megfelelő kitekintési pontot a szemüveglencsén. Önnek nincs más dolga, mint élvezni a tökéletes látásélményt akár karnyújtásnyi távolságon belül is, akár többféle tevékenység végzése közben.

Jöjjön el és próbálja ki a látás új élményét a Kontakt Optikában!


bottom of page