top of page

Varilux 1+1 akció

Frissítve: 2023. aug. 4.Egy pár VARILUX lencse rendeléséhez AJÁNDÉK PÁR SZEMÜVEGLENCSÉJÉT egyedi igényeire szabjuk.


Most minden Varilux Transitions szemüveglencse mellé 1 pár ajándék Varilux lencsét választhat az Ön egyedi igényeire szabva! Az akció keretében egy pár bármilyen Varilux Transitions lencse rendelése esetén a második pár ugyanolyan (vagy alacsonyabb kategóriájú) Varilux szemüveglencsét ajándékba kapja. A második pár szemüveglencsét az első pár szemüveglencse megrendelésével egyidejűleg, azonos dioptriaértékkel szükséges megrendelni.


Varilux Prémium Garancia Az Essilor a jogszabály alapján nyújtott szavatosságon és jótálláson túl az alábbi 2 éves kiterjesztett garanciát kínálja:

A garancia biztosítja, hogy a vásárlástól számított 2 éven belül, a megvásárolt lencsék egyszeri sérülése vagy törése esetén (amennyiben a sérülés nem gyártási hibából ered és a vásárló vagy harmadik fél, tárgy okozta a sérülést), az eredeti szemüveglencse visszaküldésével, az Essilor az első évben 75%, a második évben 50% kedvezményt nyújt a cserelencse vásárlási árából.


A Varilux Prémium Garancia érvényességét egy az Essilor által kibocsátott Prémium Garancia adatlap és a Varilux garanciakártya igazolja.


Nálunk a Kontakt Optikában a vizsgálat 1 órás. Alaposan átbeszéljük szemüveghasználati szokásait, hogy a legmegfelelőbb típust rendeljük meg Önnek, hiszen ezt fogja viselni az elkövetkezendő években nap, mint nap.


Ne szalassza el ezt a kivételes lehetőséget, jelentkezzen be hozzánk még ma!bottom of page