top of page

Rendkívüli akció


VARILUX PHYSIO multifokális lencsék. A tökéletes látás élménye közelre és távolra 30% KEDVEZMÉNY! TÖRZSVÁSÁRLÓINKNAK 40% KEDVEZMÉNY!

Multifokális lencse AKCIÓNKBAN most 30% kedvezménnyel juthat hozzá vékonyabb verzióban is! Jöjjön el hozzánk egy vizsgálatra és ha nálunk rendeli meg szemüvegét a vizsgálat díja is INGYENES!


A multifokális szemüveg legnagyobb előnye, hogy nem kell cserélgetnünk a szemüvegeket, így kényelmessé válik viselésük. Sokan félnek attól hogyan lehet hozzászokni, pedig szervezetünk minden jó dologhoz hamar alkalmazkodik.

2006-ban egy technológiai újítás segítségével az Essilor megalkotta a Varilux Physio lencsét, amely nagy felbontású látásélményt biztosít bárhol, bármikor. Ahogy egyértelműen látható a különbség a full HD TV képe és egy hagyományos TV képe között, úgy érzékelhető a különbség a hagyományos szemüveglencse által nyújtott kép és a Physio nyújtotta látásélmény között.


Nálunk a Kontakt Optikában a vizsgálat 1 órás. Alaposan átbeszéljük szemüveghasználati szokásait, hogy a legmegfelelőbb típust rendeljük meg Önnek, hiszen ezt fogja viselni az elkövetkezendő években nap, mint nap.


Ne szalassza el ezt a kivételes lehetőséget, jelentkezzen be hozzánk még ma!
Comments


bottom of page