top of page

OPTIFOG - Többé nem gond a párás szemüveg!

A hideg beköszöntével ismét felbukkan a szemüvegesek régi bosszantója: a párásodás. Ha belépünk a kinti hidegből egy melegebb helyiségbe, szemüvegünk egyből bepárásodik és amíg át nem veszi a belső hőmérsékletet nem sok értelme van a törölgetésnek.

A pára bármilyen helyzetben megjelenhet a szemüveglencsén, akár munka, sportolás vagy főzés közben is. Az ESSILOR folyamatosan azon dolgozik, hogy szemüvegeink a lehető legmodernebbek legyenek és minden kényelmet megadjanak nekünk. Ezért kifejlesztette az OPTIFOG szemüveglencsét, amely védelmet ad a párásodás ellen, és a hozzá tartozó speciális törlőkendővel a tisztítással együtt a védelmet is felvisszük a lencse felületére.

Az Optifog lencsék páramentesítő rétegének köszönhetően, az OPTIFOG Smart Textile törlőkendő mindennapos használata mellett az OPTIFOG szemüveglencsék nem párásodnak. Az Optifog lencsék mindenki számára ajánlottak, akit zavar szemüvege párásodása, és bármilyen fajta korrekció esetén rendelhetők.


Az Optifog lencsék felületkezelései:

csillogás csökkentés, a tükröződések ellen kemény réteg a karcok ellen zsír, piszok és szennyeződés taszítás vízlepergető és antisztatikus hatás Tökéletes UV védelem, bel- és kültérben egyaránt 100%-os páramentes lencse, be sem párásodik 2 év felületi garanciával


Még két hasznos ápolási tanács az OPTIFOG törlőkendőhöz:

Ne mossa ki az OPTIFOG Smart Textile törlőkendőt, mert azzal eltávolítja belőle az aktiváláshoz szükséges összetevőket! Az OPTIFOG szemüveglencsék langyos vízzel történő tisztítása után (vagy ha bármilyen folyadék pl. eső érte őket) az OPTIFOG Smart Textile törlőkendővel való aktiválás előtt feltétlenül szárítsa meg a lencséket!

Ha Önnek is gondot okoz szemüvege párásodása, ne bosszankodjon tovább. Nálunk van az egyszerű és kényelmes megoldás!

Szeretettel várjuk Optikánkban!


コメント


bottom of page