top of page

Napszemüveg előtétek nemcsak felnőtteknek

Szemünk folyamatos védelmet igényel.

A nap káros UV sugarai összeadódnak, szemünk fényérzékennyé válik, nő a szaruhártya betegségek, kúszóhályog, szürkehályog, makuladegeneráció és szemdaganatok kialakulásának kockázata.

Többféle lehetőség van a napfény és az UV sugárzás kivédésére. Létezik dioptriás napszemüveg és sokan kedvelik a fényre sötétedő szemüvegeket is. Harmadik megoldásként olyan keretet is választhatunk, amelyre egy mágneses előtétet helyezhetünk.

Így szemüvegünk pillanatok alatt napszemüveggé változik. Ezek a márkás, minőségi szemüvegek olyan finom megoldással készülnek, hogy szinte észre sem lehet venni, hogy előtét van a szemüvegen. Teljesen úgy néz ki, mintha napszemüveg lenne.


A szemüvegkeret választásánál érdemes már előre gondolkodni! Ha sokat van szabadban, vízparton vagy csak alapvetően zavarja az erős fény, egyből kereshetünk olyat, amelyre előtét helyezhető. Többféle minőségi márkát kínálunk, amelyhez rendelhető napszemüveg előtét. Egy egyszerű mozdulattal napszemüveggé varázsolhatja szemüvegét. És mi lehet jobb, mint a kettő az egyben? Az 5 az egyben!Egy olyan optikai szemüvegkeret amelyhez 4cserélhető előtétet használhat! Ehhez a keretünkhöz egy polarizált, egy sárga színű éjszakai vezetéshez használható és 2db tükrös napszemüveg előtét jár! Így lesz 5 divatos szemüvege egy keret áráért! Jöjjön el hozzánk, mert ez egy kihagyhatatlan ajánlat!

Fedezze fel a CHEMSTRIE mágneses polarizált CLIP-ON erejét.

Egyedileg illeszthető a gyártott optikai lencsék görbületéhez és bármelyik fém, damilos és műanyag kerethez alkalmazható. A CLIP-ON rendkívül könnyű, így kényelmes és praktikus megoldás.

A gyerekekre is gondoltunk, nekik a Nano Vista család ultramodern szemüvegeit ajánljuk. Elképesztően rugalmasak, így a minden irányban történő hajlítgatásnak ellenállnak, melegítés hatására kiválóan állíthatóak, eszméletlen tartósak és a hagyományos acetát kereteknél 35 %-kal könnyebbek. Ráadásul a szabadalmaztatott szár csatlakozás flexibilitásának köszönhetően törhetetlenek.A NanoVista szemüvegek szárvége 360 fokban állítható, így könnyen adaptálható adott fejformára. Ezeknek a kereteknek a kényelmét fokozza a szárvéget és az orrnyerget bevonó, csúszásmentességet biztosító puha, ún. Soft Rubber gumírozott anyag. A NanoVista szuper „gyerekbiztos” szemüvegei ráadásul allergénmentes anyagból készülnek, így káros anyaggal nem érintkezik a bőrfelület.


A NanoVista szemüvegekről és arról, hogy miért fontos már kisgyermekkorban a szemvizsgálat, még többet megtudhat itt: NANO VISTA GYEREKSZEMÜVEGEK

Várjuk szeretettel Optikánkban!


Commentaires


bottom of page