top of page

Nano Vista - Törhetetlen gyerek keretek


NANO VISTA Spanyol keretek üzletünkben. Minden gyermek ártatlannak születik. A legjobbat érdemlik. Mi is a legjobbat választottuk.

Már egészen pici kortól ajánlott a gyermekek szemének ellenőrzése! 3 hónapos kortól érdemes elvinni a kicsit gyermek szemészetre. A szemész szakorvos dönti el, hogy ezután milyen időközönként van szükség újabb kontrollra.


Minél előbb figyelünk gyermekünk látására, annál nagyobb eséllyel előzhetők meg azok a látásproblémák melyek a kétszemes együttműködés zavarát okozhatják. Az ellenőrzésre nemcsak akkor van szükség, ha a családban van szemüveges, vagy valamilyen egyéb szemészeti eltérés. Sokszor nem is sejtik a szülők, hogy a gyermek gyengébb iskolai teljesítménye mögött a rossz látás is állhat. Sajnos az iskolás korú gyerekek 1/4-ére jellemző valamilyen fokú látásromlás. Ha az egyik szeme rossz, nem fogja jelezni nekünk, hogy rosszul lát. Sőt lehet, hogy ő maga sem tud róla, mert csak az egyik szemét használja, de ő úgy érzi hogy tökéletes a látása. Így a gyengébb szemnél kialakulhat a tompalátás. Ez a későbbiekben hátrányt jelenthet az iskolai munkában majd a pályaválasztásnál is.


Az évente elvégzett kontrollvizsgálat időben segít a probléma elhárításában. Az optikánkban végzett szűrővizsgálatok segítenek abban, hogy időben felismerjük az elváltozást illetve amennyiben szükséges, úgy a megfelelő orvoshoz, specialistához tovább irányíthassuk.


A Kontakt Optikában a NANO VISTA család ultramodern szemüvegeit ajánljuk. Rugalmasak, így a minden irányban történő hajlítgatásnak ellenállnak, melegítés hatására kiválóan állíthatóak, tartósak és a hagyományos acetát kereteknél 35 %-kal könnyebbek. Ráadásul a szabadalmaztatott szár csatlakozás flexibilitásának köszönhetően törhetetlenek.


A szemüvegek szárvége 360 fokban állítható, így könnyen adaptálható adott fejformára. Ezeknek a kereteknek a kényelmét fokozza a szárvéget és az orrnyerget bevonó, csúszásmentességet biztosító puha, ún. Soft Rubber gumírozott anyag. A NanoVista szuper „gyerekbiztos” szemüvegei ráadásul allergénmentes anyagból készülnek, így káros anyaggal nem érintkezik a bőrfelület.


Amennyiben sportolásra, illetve testnevelés órára is alkalmas gyerekszemüveget választunk, elengedhetetlen a hatékony rögzítés. A NanoVista szemüvegeknél erre kétféle lehetőség is van. A szemüvegekhez tartozó egyik fejpánt a szár végén lévő lyukba pattintható, míg a hosszabb másik a szár helyére csatlakoztatható.


Létezik polarizált napszemüveg előtétes változat is.

Hozza el gyermekét egy szűrővizsgálatra, várjuk szeretettel!

Minden prémium Essilor lencse állandó -15% kedvezménnyel!Comentarios


bottom of page