top of page

Dioptriás napszemüveg lencse variációk

Szemünk folyamatos védelmet igényel.

A nap káros UV sugarai összeadódnak, szemünk fényérzékennyé válik, nő a szaruhártya betegségek, kúszóhályog, szürkehályog, makuladegeneráció és szemdaganatok kialakulásának kockázata.

A dioptriás napszemüveg pont úgy néz ki, mint egy hagyományos napszemüveg, csak közben még remekül látunk is vele. Rengetegféle árnyalatból és fazonból választhatja ki az Önhöz legjobban illő összeállítást.


Ezek a szemüvegek szinte korlátlan szabadságot nyújtanak. Megkeressük az Ön arcformájához és egyéniségéhez legjobban illő keretet, és lencse színt. A lencse választható egyszínű vagy színátmenetes variációban és ehhez még egy réteg tükrös felületet is tehetünk. Teljesen egyedi és divatos megjelenés kedvenc színével és fazonjával. Ráadásul a legmagasabb UV védelemmel ellátottak.


Az Xperio™ polarizált szemüveglencsék nem csak a napsugárzás és a zavaró csillogás ellen nyújtanak védelmet, hanem hozzájárulnak egy sokkal szebb világ megtapasztalásához is az alábbiaknak köszönhetően:


A zavaró és veszélyes csillogás kiszűrése UVA és UVB sugárzás elleni védelem Valós színérzékelés Zavaró fények csökkentése - jobb látáskomfort Tiszta, éles látás Élethű kontrasztok Kiváló karcállóság Biztonság


Vezetéskor csökkentik a reakcióidőt, ugyanis lehetővé teszik, hogy a vezető 80 km/órás sebességnél 7 méterrel (ami egy útkereszteződés átlagos hossza) hamarabb megálljon. Kifejezetten ajánlott vízpartra, hófödte tájakra, erősen csillogó, vizes utakra.


Az Xperio™ polarizált szemüveglencsék a klasszikus barna, szürke és szürkészöld színek mellett már kékeslila, ibolya, égszínkék, tintakék, herba zöld és borostyán színben is rendelhetők - akár átmenetes változatban is - bizonyos egyfókuszú valamint Varilux multifokális lencsékre.


Az Xperio™ lencséket Crizal Sun UV felületvédelemmel ajánljuk, mely maximális UV védelmet biztosít erős napsütésben.


A dioptriás napszemüvegen kívül még két másik szuper megoldást is kínálunk a nyári napvédelemhez. Ismerje meg a szemüvegre helyezhető NAPSZEMÜVEG ELŐTÉTEKET, illetve a fényre sötétedő INTELLIGENS SZEMÜVEGLENCSÉKET.


Találja meg velünk az egyéniségéhez legjobban illő dioptriás napszemüvegét! Várjuk szeretettel Optikánkban!


Comments


bottom of page