Kontakt Optika
GYÖNGYÖS OPTIKAI SZALONJA - Szem előtt a minőség és az Ügyfél.
Kontakt Optika
GYÖNGYÖS OPTIKAI SZALONJA - Szem előtt a minőség és az Ügyfél.
Kontakt Optika
GYÖNGYÖS OPTIKAI SZALONJA - Szem előtt a minőség és az Ügyfél.
Kontakt Optika
GYÖNGYÖS OPTIKAI SZALONJA - Szem előtt a minőség és az Ügyfél.
Kontakt Optika
GYÖNGYÖS OPTIKAI SZALONJA - Szem előtt a minőség és az Ügyfél.
Kontakt Optika
GYÖNGYÖS OPTIKAI SZALONJA - Szem előtt a minőség és az Ügyfél.
Születésnap

 

 

Évfordulóhoz értünk - 5 éve az Önök tisztán látásáért!


Mi lehet jobb annál, mint szeretni amit csinálunk és tudni, hogy annak értéke is van.

 

1989-től Szekszárdon a Megyei Kórház és Rendelőintézet szemészetén, valamint a Matók Optikában dolgoztam. Az ott kapott szakmai tudás, alázat, precizitás egy életre meghatározta elhivatottságomat és a szakma szeretetét. Amikor Gyöngyösre költöztünk úgy éreztem, hogy ezt a saját vállalkozásomban kell továbbvinnem. A Kontakt Optika 5 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit. Születésnapunk alkalmából szeretném megköszönni Vásárlóinknak, hogy minket választanak. Örülök, hogy mosolyogva és elégedetten veszik át szemüvegüket és kontaktlencséjüket.

Kovács-Zsók Gyöngyi
tulajdonos

Köszönjük megtisztelő bizalmukat!

A Kontakt Optika csapata:

Horváth Diána  •  Hegedűs Krisztina  •  Babcsány Krisztina   •  Kovács-Zsók Gyöngyi


Szóljon az Október az ünneplésről, a meglepetésekről és az ajándékokról!

 

Eyezen

 

ÚJ! EYEZEN START Az egyfókuszú lencsék  új generációja a 18 évnél fiatalabb korosztálynak, a digitális életformát követőknek.

A digitális kijelzők használata által megváltozott a szemüvegviselők környezete, testtartása és az olvasótávolság is. A korábbi egyfókuszú lencsék nem képesek ehhez a megváltozott környezethez alkalmazkodni, ezért a szemüvegviselők számára a folyamatos közelre tekintés szemfáradtságot okozhat. Az ESSILOR továbbfejlesztette az egyfókuszú lencséket, így jött létre az EYEZEN START. Ezek a lencsék kiválóan megfelelnek a digitális életforma által diktált követelményeknek. Az egyfókuszú lencsék történetében először a lencse teljes felülete optimalizálva lett a közeli és távoli zónára egyaránt.

Az EYEZEN START lencsék úgynevezett DUALOPTIM technológiával készülnek. A két fókuszpontnak köszönhetően, a lencse teljes felületét távoli és közeli tekintéshez egyaránt optimalizálták. Mindig a megfelelő látástkomfortot biztosítja, függetlenül a tekintési iránytól és a távolságtól. A szemüvegviselők így tökéletes látásélményt kaphatnak a digitális eszközök használatra közben és nem fáradnak el.

A fiatal korosztály esetében kiemelten fontos, hogy óvjuk őket a digitális eszközök használata miatt, így az EYEZEN START lencséket elsősorban gyerekeknek és fiataloknak ajánljuk, de természetesen szóba jöhetnek a 30 körüli informatikusok és a számítógépes játékfüggők is.

Már egészen pici kortól ajánlott a gyermekek szemének ellenőrzése! Minél előbb, annál nagyobb eséllyel előzhetők meg azok a látásproblémák melyek a kétszemes együttműködés zavarát okozhatják. Gyermekeink látásának ellenőrzésére nemcsak akkor van szükség, ha a családban van szemüveges, vagy valamilyen egyéb szemészeti eltérés. Sokszor nem is sejtik a szülők, hogy a gyermek gyengébb iskolai teljesítménye mögött a rossz látás is állhat. Sajnos az iskolás korú gyerekek 1/4-ére jellemző valamilyen fokú látásromlás. Ha az egyik szeme rossz, nem fogja jelezni nekünk, hogy rosszul lát. Sőt lehet, hogy ő maga sem tud róla, mert csak az egyik szemét használja, de ő úgy érzi hogy tökéletes a látása. Így a gyengébb szemnél kialakulhat a tompalátás. Ez a későbbiekben hátrányt jelenthet az iskolai munkában majd a pályaválasztásnál is.

Az évente elvégzett kontrollvizsgálat időben segít a probléma elhárításában. Az optikában végzett szűrővizsgálatok segítenek abban, hogy időben felismerjük az elváltozást illetve amennyiben szükséges, úgy a megfelelő orvoshoz, specialistához tovább irányíthassuk.

Jöjjön el a Kontakt Optikába és hozza el gyermekét is egy szűrővizsgálatra!