top of page

Hasznos
tudnivalók

glasses-eye-chart-white-background.jpg
 • Csoportos vizsgálatra is jöhetünk?
  Természetesen! Vállaljuk cégek, dolgozói közösségek, nagyobb csoportok látásvizsgálatát, szemészeti szűrését és szemüveg készítését.
 • Hogyan tudok fizetni?
  Üzletünkben készpénzes, bankkártyás, Paypass valamint egészségpénztári kártyás fizetési módok közül is választhat.
 • Hogyan foglalhatok időpontot?
  Előzetes bejelentkezés telefonon vagy online. Mobil: +36 20 252 2926 Vezetékes: +36 37 500 082 Online: https://bit.ly/3sp4h79
 • Hogyan készüljön fel a látásvizsgálatra?
  - Kérjük a vizsgálat napján tartózkodjon a digitális eszközök hosszantartó használatától. - A látás, polateszt és kontaktlencse alkalmassági vizsgálat előtt 3 nappal ne viseljen kontaktlencsét. - Ha gyógyszer beállítás alatt áll (pajzsmirigy, magas vérnyomás, cukorbetegség stb.), akkor nem javasoljuk a látásvizsgálatot. - Kérjük, hozza el régi szemüvegének adatait illetve szemüvegeit. Szeretettel várjuk Optikánkban, hogy Ön is tisztán lásson!
 • Hogyan készüljön fel a kontaktlencse vizsgálatra?
  A látásvizsgálat során nem csak a dioptriát kell megállapítani, hanem figyelembe kell venni a viselő életstílusát, igényeit, szemének sajátosságait. A vizsgálat tartalma: - Szemészeti, kontaktológiai vizsgálat. - Lencseviselésre való alkalmasság megállapítása. - A legmegfelelőbb, személyre szabott kontaktlencse paramétereinek kiválasztása. - Kontaktlencse felhelyezés, levétel, ápolás és lencse viselési szabályok megtanítása 100%-os biztonsággal. - 1 pár havi kontaktlencse. - 1 hét utáni kontroll vizsgálat.
 • Miért fontos a kontaktlencse kontroll?
  A kontaktlencse viselés panaszmentes esetben is okozhat olyan elváltozásokat a szemfelszínen, amelyek hosszú távon kórosak, károsak. Ezeket a finom változásokat ellenőrizzük minden kontroll során. Ha bármilyen problémát észlelünk, lehetőség van a kontaktlencse, a tároló folyadék, a lencseviselés változtatására, kezelésére.
bottom of page